Ga naar hoofdinhoud

Keep calm, you are becoming a Dad!

Je wordt vader!

Het is je waarschijnlijk al opgevallen maar de meeste informatie die er te vinden is gaat over vrouwen en zwangerschap. Wat verandert er in het lijf van een vrouw, waar moet ze op letten met eten, wat mag wel en niet. Een aantal dingen zijn ook voor jou fijn om te weten maar het kan ook wel eens goed zijn om meer informatie te krijgen over wat jouw rol is of kan zijn tijdens het laatste deel en toch wel spannendste deel van de zwangerschap.

We hebben als enige in Den Haag een aantal keer per jaar de vadercursus. Speciaal voor aanstaande vaders! David Borman heeft een cursus ontwikkeld en sinds 2009 zijn al veel mannen je voorgegaan om goed voorbereid de zwangerschap en bevalling te ervaren. Om een goede steun voor je vriendin te zijn en echt iets te kunnen betekenen.

“Zij gaat het fysieke werk leveren, en bevallen is topsport. We laten topsporters toch ook niet alleen hun ding doen? We investeren in goede coaches voor de topsporters, coaches die de sporter door en door kennen en precies weten hoe ze kunnen helpen om het beste naar boven te halen. Jij kan die coach voor haar zijn, en meer (als je weet hoe je haar kunt helpen).”
Van de site van David Borman: www.vadercursus.nl

Zwangerschapsboek

Zwangerschapsboek voor mannen

Geschreven door een man, met nuttige en ook leuke informatie. Leest makkelijk en geeft informatie van week tot week. Hier is ook een app van: vaders in spe maar deze wordt op moment ge-update dus is even niet beschikbaar.

Aanpakken voor aanstaande vaders

Aanpakken voor aanstaande vaders

Dit is een boek geschreven door een mannelijke verloskundige, onderzoeker en trainer. Hierin worden handvatten en praktische tips voor vaders gegeven die gebruikt kunnen worden tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed.

De auteur David Borman heeft ook een aanstaande vadercursus ontwikkelt en wegens succes zal deze cursus weer gegeven worden bij ons in de praktijk.  Zie ook zijn site www.vadercursus.nl voor aanmelding en meer informatie.

Zwangerschapsmanagement-150x150

Zwangerschapsmanagement voor mannen

Een praktisch handboek voor aanstaande vaders. Een helder overzicht van alles wat aan bod komt tijdens de zwangerschap, bevalling en daarna. In deze reeks verscheen ook al Babymanagement voor mannen. Deze auteur heeft ook de site ik www.ikvader.nl opgestart.

Back To Top