Ons team

Ons team bestaat uit vier enthousiaste, ervaren verloskundigen, twee vaste waarnemers en onze praktijkassistentes.

Tijdens de controles maak je kennis met ons allemaal en wordt er met iedere verloskundige een persoonlijk contact opgebouwd. Daardoor ben je met ieder van ons vertrouwd wanneer je gaat bevallen.

Wij nemen graag de tijd voor al je vragen. We bespreken tijdens de zwangerschapscontroles uitgebreid hoe het met jou en de baby gaat, maar je kunt ook altijd telefonisch contact opnemen wanneer je je zorgen maakt of ergens mee zit.

Bij ons kun je zelf bepalen waar je wilt bevallen: thuis of in 1 van de twee ziekenhuizen, HMC locatie Westeinde of geboortehotel (Haga ziekenhuis). Ook wat betreft houdingen tijdens de bevalling kun je bij ons je voorkeur uitspreken. Waterbevallingen, bevallen op de baarkruk, pijnbestrijding of juist niet: je kunt het allemaal zelf aangeven, wij staan open voor je ideeën en zullen ons uiterste best doen je bevalling zoveel mogelijk te laten verlopen zoals jij dat wilt!

Onze verloskundigen

Leonie Huf

Leonie Huf

Centering Pregnancy

BIG: 4906.4045.303

Verloskundige sinds 2005. Moeder van twee kinderen, een dochter en een zoon.

 

Véronique Méan

Véronique Méan

Homeopathie en seksuologie

BIG: 4902.8523.603

Verloskundige sinds 1989. Moeder van vier kinderen, twee dochters en twee zonen.

Merel de Regt

Merel de Regt

Echoscopiste

BIG: 1906.3952.303

Verloskundige sinds 2005. Moeder van een dochter en een zoon.

Margreeth Piers

Margreeth Piers

Kwaliteitswaarborging

BIG: 6902.3255.303

Verloskundige sinds 1987. Moeder van twee kinderen, een dochter en een zoon.

Assistenten

Onze assistenten Inge en Martine zijn afwisselend aanwezig van maandag t/m vrijdag tussen 09.00-16.30 uur en staan je graag te woord.

Tara Team

Waarneming

Anne-Claire Kloesmeijer (BIG: 4992.4624.103) en Shukri Dini (BIG: 0991.0721.203) zijn onze vaste ervaren waarneemsters en werken met liefde alweer heel wat jaartjes in onze praktijk! Ook onze twee waarneemsters zijn onderdeel van het TARA team en kun je ze dus tegenkomen tijdens het spreekuur of bij de begeleiding van de bevalling. Shukri is naast verloskundige ook echoscopist en maakt voor BovenMaas echo’s in onze praktijk. Anne-Claire heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen van spiralen en hier een speciaal spreekuur voor ingericht.

nieuw_waarneming
Studie Verloskundigen

Studenten in opleiding

Wij bieden stageplaatsen aan studenten in opleiding. De studenten zitten allemaal in een verschillende fase van hun leertraject en afhankelijk daarvan krijgen zij meer of minder begeleiding van ons. Ze werken echter altijd onder supervisie. In de wachtkamer hangt een aankondiging van de student die er op dat moment is.

Mocht je bezwaar hebben tegen een student bij de controle of bij de bevalling mag je dit natuurlijk aangeven.