Flyers en geboorteplan

Geboorteplan1

Het geboorteplan

Om je wensen en verwachtingen tijdens je bevalling duidelijk te maken kun je een geboorteplan schrijven. Dit is een document wat je met ons kan bespreken als voorbereiding op de bevalling. Dit kan een leidraad zijn om ons wegwijs te maken in jouw visie op het geboorteproces en tevens een mogelijkheid om jou uitleg te geven over de normale gang van zaken en de mogelijkheden die er zijn. Niet iedereen vindt het nodig om alles op papier te zetten. Het is helemaal aan jou hoe je je wilt voorbereiden.


De KNOV heeft hier een handig hulpmiddel voor ontwikkeld: Via deze link open je het geboorteplan dat je zelf verder in kunt vullen.

Informatiefolders

Heb je naar aanleiding van de inhoud, nog vragen, stel ze ons dan gerust.

tara-flyer-nl-geboorte-hoe-bereid-je-je-voor

Hoe bereid je je voor?

Een bevalling is niet niks. Sterker: bevallen is erg spannend. Vooral als het je eerste kindje is. Maar ook bij een tweede of volgende kindje weet je natuurlijk nooit hoe het dit keer zal gaan. Wanneer gaat het beginnen?

tara-flyer-en-prepare-for-birth

How to prepare for birth?

Giving birth to a baby is quite an experience. More than that: a birth is very exciting. Especially when it is your first baby. But also with a second baby or more you never know. When does it start?

tara-flyer-nl-geboorteplan

Het geboorteplan

Om je wensen en verwachtingen tijdens je bevalling duidelijk te maken kun je een geboorteplan schrijven. Dit is een document wat je met ons kan bespreken als voorbereiding op de bevalling.

tara-flyer-nl-hoe-ga-je-om-met-pijn

Hoe ga je om met pijn?

Nu je zwanger bent, heb je ongetwijfeld veel vragen. Bijvoorbeeld over pijn tijdens de bevalling. Hoe erg zal die zijn? En wat als je er niet tegen kunt? Kun je dan iets tegen de pijn krijgen?

tara-flyer-en-birth-deal-with-pain

How do you deal with pain?

Now that you are pregnant, you have undoubtedly many questions. For example, about pain during childbirth. How bad will it be? And what if you cannot take it? Can you get something for the pain?

tara-flyer-welke-bevalling-past-bij-jou

Welke houding?

Jouw bevalling:
Welke houding past bij jou? Lees het in deze flyer vol illustraties.

Al onze folder onder elkaar

Heb je naar aanleiding van de inhoud, nog vragen, stel ze ons dan gerust.

Folder: Hoe bereid je je voor?

Brochure (English): How to prepare for birth?

Folder: Hoe ga je om met pijn?

Brochure (English): How do you deal with pain?

Folder: Welke houding past bij jou?

Geboorteplan2